Contact Us


Image Alt

Despre Noi

Home | Română | Despre Noi
Despre Noi
Structura Programei
Admitere
Costuri și Finanțare
Cariere
Părinți

Cum a apărut TASTE?

TASTE Culinary Business Academy (TASTE) este o instituție educațională din Brașov care oferă un program de licență în Management și Business Culinar, oferind o diplomă Britanică de licență după finalizarea anilor de studiu.
Inspirați de prima noastră academie specializată în Management Hotelier Internațional, am creat TASTE Culinary Business Academy, ambele instituții având un parteneriat academic cu Manchester Metropolitan University din Marea Britanie.
TASTE a fost creată deoarece mulți studenți din cadrul American Hotel Academy doreau să urmeze o carieră în industria culinară, iar cursurile specializate în acest domeniu nu erau suficiente pentru a putea înțelege tot ce presupune aceasta.
Urmând modelul AHA și învățând din provocările trecute, TASTE a fost creat și încet, dar sigur, își ajunge din urmă academia-soră.

Cum a fost creat programul?

Cine suntem?

TASTE Culinary Business Academy face parte din AMERICAN EUROPEAN EDUCATION (AEE) - o organizație non-profit care pune accentul pe o educație orientată către industrie și practică, pe lângă partea teoretică, ținând cont de cele mai înalte standarde de calitate aplicate în Europa și Statele Unite ale Americii.
AEE a fost fondată în 2012 în Brașov, România și în prezent include 3 academii: TASTE Culinary Business Academy, American Hotel Academy și Digital Hub Academy , în Brașov, România.
brasov

Descoperă Brașov-ul

Studiază în unul dintre cele mai frumoase și autentice orașe din România, care îmbină atmosfera medievală de altădată și frumusețea brută a naturii cu o multitudine de activități petru toată lumea!